NI TRAKTOR SCRATCH A6

285.00 sis alv 24%

Varasto loppu

Kuvaus

Sisältää ilmaisen päivityksen Traktor Pro 2.5 versioon.

Traktor Scratch Pro 2 on kattavin kokonaisuus sisältäen kaiken tarvittavan DJ-alan ammattilaisille. Traktor Scratch Pro 2.5 version uudistetuilla Remix Deckeillä käytössäsi on 64 raitaa, luuppia tai one-shot samplea kullekkin remix deckille, johon voit ladata omia soundeja, hämärtäen DJ- ja live-soiton rajaa.

Työnkulkua helpottaa Traktor Pro 2.5-ohjelmiston Remix Set-tiedostot, jotka voidaan ladata kanavalle normaalin kappaleen tavoin, jolloin käytössäsi on valmiiksi haluamasi kokoelma rumpuluuppeja, bassolinjoja, yksittäisiä rumpuiskuja, vokaaliraitoja ja melodioita.

Native Instruments Traktor Audio 6 on vaativaan DJ-käyttöön tarkoitettu äänikortti, joka tarjoaa kuusi sisään- ja ulostuloa erittäin kestävässä metallirungossa. Cirrus-Logic® AD/DA muuntimet, uusi piirisuunnittelu ja ajuriarkkitehtuuri takaa ammattitason äänenlaadun ja pienen latenssin sekä live-tilanteissa ja studiossa. Phono-etuasteet mahdollistavat vinyylisoittimien liittämisen äänikorttiin DJ-käyttöä tai vinyylien digitointia varten parhaalla mahdollisella laadulla.

Mukana 2 aikakoodivinyyliä ja CD-levyä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NI TRAKTOR SCRATCH A6”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osasto:

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä sähköpostitse, niin vastaamme mahdollisimman pian!

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account