AlphaTheta Euphonia rotary-mikseri

3799.00 sis alv 24%

Kuvaus

Euphonia on neljä kanavainen rotary mikseri, joka aloittaa rotary mikserien uuden aikakauden. Mikserin ulkoasu tuo esiin perinteikkään rotary mikserien yleelliset piirteet. Laite yhdistää digitaalisen äänen kirkkauden sekä analogisen äänen lämmön ja rikkauden yhteen laitteeseen ennen kuulemattomalla tavalla. Euphoria käyttää korkealaatuisia 32-bit A/D ja D/A muuntimia sekä 96kHz/64bit DSP prosessointia, jolla saadaan aikaiseksi mikserin maksimaalisen korkealaatuinen ääni.

Kaikki Euphoniasta tuleva ääni kulkee Rupert Neve Designs:in ja AlphaThetan yhdessä suunnittelemien muuntajapiirien läpi. Rupert Neve Design on tunnettu huippuluokan analogisista äänipiireistään, joita käytetään useissa maailman parhaimmista äänipöydistä.  Tämä eryisesti Ephoniaa varten suunniteltu muuntajapiiri rikkoo rajan vintage live- ja modernin sähköisen soundin välillä tehden miksaamisesta helpompaa ja yllättävän luonnollista, ikään kuin eri tyyliset tallenteet olisivat alun perin yhtä musiikkikappaletta.

Mikserin valmistuksessa on kiinnitetty paljon huomiota siihen miltä kanava ja isolator potikat tuntuvat käytettäessä. Ne on tehty optimaalisiksi kooltaan ja painotukseltaan. Näitä on vaikeaa kuvailla, ne pitää kokea.

Tarkista saatavuus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “AlphaTheta Euphonia rotary-mikseri”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä sähköpostitse, niin vastaamme mahdollisimman pian!

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account